Новинки Aviko!

Новинки Aviko!

ХРУМКІ ЦИБУЛЕВІ КІЛЬЦЯ ВІД AVIKO!

Якщо ви любите цибулеві закуски, то у нас для вас є фантастична новина! У магазинах уже можна знайти нашу новинку - цибулеві кільця Aviko Onion Rings, тобто кільця цибулі в хрусткій і смачній паніровці. Вони завжди виходять ідеально хрусткими, їх можна готувати як у духовці, так і смажити у фритюрниці. У процесі виробництва ми робимо ідеальні кільця з цибулевого пюре і щільно покриваємо їх паніровкою. Завдяки такій обробці тісто не спадає під час приготування з кілець і вони виходять навдивовижу хрусткими!

РЕСТОРАН УДОМА

Цибулеві кільця від Aviko – це спокуслива можливість лише за кілька хвилин приготувати вдома відомий ресторанний смаколик. Цибулеві кільця добре годяться як швидкий перекус або снек, а також як доповнення до обідніх страв. Це перший некартопляний продукт в роздрібній пропозиції Aviko, який був введений на ринок після успіху, здобутого серед споживачів у секторі громадського харчування. Цей хрусткий смаколик найчастіше замовляють на Aviko Foodservice.

Нижче ми підготували кілька ідей того, як оригінально, смачно і просто можна використати нашу нову перекуску. Обов’язково спробуйте!

Переглянути також