Засіб для…

Засіб для…

Сонечко, поїж овочів!

Більшості батьків, на жаль, знайоме відчуття безпорадності, коли дитина вперто відмовляється їсти (навіть спробувати!) смачні та корисні овочі. "Не люблю! Не хочу!" Скільки ж умовлянь, прохань та ідей ми докладаємо, щоб наша малеча прихильним оком поглянули на моркву чи шпинат – про це можна було б написати не одну книжку.

Овочі — це не бека!

В Aviko ми чудово знаємо потреби та проблеми батьків, пов’язані із забезпеченням дітей збалансованим, здоровим і насиченим овочами харчуванням. Адже ми самі є батьками. Ми також знаємо, що знайти час на приготування повноцінного обіду чи вечері, креативно включивши у їжу «підозрілі» овочі, у метушні повсякденних справ може бути доволі складним завданням. Тому ми зокрема й для наших сімей підготували лінійку продуктів Mashed Potato 750 g із трьома смаками: пюре з маслом та вершками, пюре з ароматною морквою та пюре зі свіжим шпинатом.

Набір здоров'я

Що всередині? Ми гарантуємо 100% натуральний склад! Інгредієнти містять тільки овочі, вершкове масло, вершки та ароматні спеції. Пюре після розігріву (триває лише декілька хвилин після заливання невеликою кількістю води або молока) можна викладати на тарілку, що значно економить час на кухні. А з активними дітлахами кожна хвилина є на вагу золота.

Тарілка з усмішкою

Створюючи наше картопляне пюре, ми надихалися посмішками та радістю, яка панує за родинним столом. Ми хотіли запропонувати вам продукт, який насамперед є корисним для здоров’я, але при цьому дуже смачний, швидкий у приготуванні і нічим не поступається їжі власного приготування. Він легко прижився в наших сім’ях, тому ми радимо і вам спробувати його та залишити свої враження в наших соціальних мережах.

Переглянути також