AVIKO Churros Чуррос Дульсе де Лече з корицею (соус із карамелізованого молока з корицею)
2-4
30
Інгредієнти
AVIKO Churros
ІНГРЕДІЄНТИ:
300 г чуррос
50 г цукру
50 г вершкового масла кімнатної температури
100 мл гарячого молока
1 банка згущеного молока (400 мл)
щіпка солі
щіпка кориці
Рецепт
Покладіть цукор у сотейник і помішуйте на повільному вогні, поки він не розчиниться
та не набуде бурштинового кольору. Повільно додайте вершкове масло, щоразу
помішуючи і зачекайте, поки воно добре зднається з цукром. Потім потроху
додавайте гаряче молоко, помішуючи поки рідина не стане оксамитовою. Додайте
згущене молоко, сіль і корицю та варіть, постійно помішуючи, до отримання густої та
кремової маси (близько 5 хвилин). Дульсе де лече готове.