AVIKO Grip ’n Dip з соусом з бринзою, розмарином, перцем чилі, лимоном та часником
2-4
20
Інгредієнти
ІНГРЕДІЄНТИ:
200 г пасти Grip'N DIP
Соус:
300 г бринзи
150 мл 18% вершків
2 г свіжого розмарину, дрібно нарізаного
1 свіжий червоний перець чилі
цедра 1/2 лимона
3 зубчики часнику дрібно нарізаних
Рецепт
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Нагрійте 2 столові ложки олії на середньому вогні, додайте розмарин, дрібно нарізаний
перець чилі і смажте 30 секунд, додайте часник і лимонну цедру, смажте ще 30 секунд,
потім додайте вершки і готуйте на повільному вогні 5 хвилин. Додайте бринзу,
перемішайте і перебийте всі інгредієнти блендером до отримання кремоподібного
соусу.
Подавайте Grip'n dip з приблизно 100-150 г соусу.