AVIKO Grip ’n Dip з соусом з цибулі-порею та копченою паприкою ІНГРЕДІЄНТИ:
2-4
20-25
Інгредієнти
AVIKO Grip ’n Dip
ІНГРЕДІЄНТИ:
200 г картоплі фрі Grip'n dip
500 г дрібно нарізаної цибулі-порею (як білої, так і зеленої частини)
300-400 мл овочевого бульйону
100 мл веганських вершків
1/2 чайної ложки копченої паприки
сіль, перець
Рецепт
Нагрійте 3 ст.л. олії у сковороді на середньому вогні, додайте порей і обсмажуйте, поки
він не розм'якне і не змінить колір (5-6 хвилин). Додайте овочевий бульйон і варіть на
повільному вогні, поки рідина не зменшиться на 1/2, додайте веганські вершки, варіть
5 хвилин, додайте спеції і перекладіть в блендер, збийте до отримання кремоподібного
соусу.
Подавайте Grip'n dip з приблизно 100-150 г соусу.