AVIKO Grip ’n Dip з соусом з цибулі-порею та копченою паприкою ІНГРЕДІЄНТИ:

AVIKO Grip ’n Dip з соусом з цибулі-порею та копченою паприкою ІНГРЕДІЄНТИ:

Кількість порцій 2-4
Час приготування 20-25
Фритюрниця
Духовка
Airfryer
Сковорідка
Веганські
Не містить глютену
Вегетаріанські

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

AVIKO Grip ’n Dip 


ІНГРЕДІЄНТИ:
200 г картоплі фрі Grip'n dip

500 г дрібно нарізаної цибулі-порею (як білої, так і зеленої частини)
300-400 мл овочевого бульйону
100 мл веганських вершків
1/2 чайної ложки копченої паприки
сіль, перець

 

Нагрійте 3 ст.л. олії у сковороді на середньому вогні, додайте порей і обсмажуйте, поки
він не розм'якне і не змінить колір (5-6 хвилин). Додайте овочевий бульйон і варіть на
повільному вогні, поки рідина не зменшиться на 1/2, додайте веганські вершки, варіть
5 хвилин, додайте спеції і перекладіть в блендер, збийте до отримання кремоподібного
соусу.

Подавайте Grip'n dip з приблизно 100-150 г соусу.

Продуктові пропозиції