AVIKO PANCAKE Картопляний торт з дерунів, сирний мус, томатно-часникова сальса

AVIKO PANCAKE Картопляний торт з дерунів, сирний мус, томатно-часникова сальса

Кількість порцій 2-4
Час приготування 30

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

AVIKO PANCAKES

ІНГРЕДІЄНТИ:
1 пачка дерунів AVIKO

Сирна начинка:
300 г кисломолочного сиру
100 г сиру рікотта
50 мл 12% вершків
50 г грана падано
сіль, перець, копчена паприка
жменя свіжого базиліка, дрібно нарізаного
Змішайте всі інгредієнти разом, і начинка готова.


Томатна сальса:
5 г дрібно нарізаного часнику
75 г свіжих або консервованих помідорів (дрібно нарізаних)
1 ст.л. бальзамічного оцту
1/2 чайної ложки цукру

Для подачі:
3 картопляні деруни
200 г сирної начинки
2 ст.л. томатної сальси

Нагрійте 2 ст.л. олії на сковороді, додайте часник, обсмажуйте 30 секунд, додайте
помідори, перемішайте і смажте 3-4 хвилини. Додайте решту інгредієнтів, перемішайте,
тримайте на вогні ще 3 хвилини і сальса готова.

Продуктові пропозиції