AVIKO Pati Parts з салатом з молодою капустою та гірчично-кроповою заправкою
2-4
15-20
Інгредієнти
AVIKO Pati Parts
ІНГРЕДІЄНТИ:
200 г Pati Parts AVIKO
1 маленька білокачанна капуста (натерта на дрібній тертці)
½ чайної ложки меду
1 гострий червоний перець (дрібно нарізаний)
2-3 ст.л. яблучного оцту
50 мл оливкової олії
сіль, перець
100 мл грецького йогурту
20 г медової гірчиці
1 ст.л. дрібно нарізаного кропу
щіпка солі, кайєнський перець
Рецепт
Змішайте всі інгредієнти і салат готовий.
Змішайте всі інгредієнти, і соус готовий.
Pati Parts подавати з капустяним салатом і заправкою.