AVIKO Rösti Rondjes Naturel з печерицями та соусом бешамель (ciulama de ciuperci) і хрустким беконом

AVIKO Rösti Rondjes Naturel з печерицями та соусом бешамель (ciulama de ciuperci) і хрустким беконом

Кількість порцій 2-4
Час приготування 30
Духовка
Каструля
Airfryer

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

AVIKO Rösti Rondjes Naturel

300 г рості від AVIKO
Печериці
1 кг печериць
1 л води
Велика щіпка солі
2-3 лаврових листки


Соус:
1 ст.л. пшеничного борошна
2 ст.л. вершкового масла
600 мл курячого*/овочевого бульйону
150 мл 18% вершків
1 чайна ложка солодкої паприки
1/4 чайної ложки копченої паприки
1/4 чайної ложки гострого перцю (1 чайна ложка, якщо ви любите гостріше)

Бекон
3 скибочки копченого бекону
* Для вегетаріанської версії використовуйте овочевий бульйон.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
На 1 літр води додайте сіль та 2-3 лаврових листки. Додайте в киплячу воду порізані на
четвертинки печериці і варіть приблизно 10-15 хвилин. Після того, як гриби зваряться,
перекладіть їх на сито, щоб стекла зайва вода.

Тим часом приготуйте соус: у каструлі або глибокій сковороді розтопіть 2 столові
ложки вершкового масла на середньому вогні та додайте борошно. Постійно
помішуючи, тримайте на вогні, поки не отримаєте однорідну пасту (2-3 хвилини).
Почніть додавати по черпаку бульйону, щоразу дуже ретельно перемішуючи, доки не
додасте весь бульйон. Додайте решту спецій, перемішайте і варіть на повільному вогні
до отримання кремоподібного соусу.
Додайте до соусу печериці, перемішайте, потім додайте вершки та дрібно нарізаний
кріп. Знову перемішайте, потримайте на повільному вогні 1 хвилину і все готово!
Хрусткий бекон:
Викладіть шматочки бекону на деко і запікайте в духовці при 180 градусах, з
терморегулятором, протягом 10-15 хвилин (до легкої хрусткої скоринки). Викладіть
готовий бекон на тарілку, на паперовий рушник, щоб стягнути зайвий жир, а потім
наріжте невеликими шматочками.
На тарілки викладіть грибний соус, деруни RÖSTI , хрусткий бекон і посипте все це
зеленню (шніт-цибулею або петрушкою).

y, następnie rösti, chrupiący bekon, całość posyp ziołami (szczypiorkiem albo pietruszką). 

Продуктові пропозиції