AVIKO Sweet potato fries з креветками та сальсою з манго-маракуї-чилі
AVIKO Sweet potato fries / AVIKO Sweet potato crinkle fries
ІНГРЕДІЄНТИ
200 г батату AVIKO
Сальса
1 свіже манго (м'якоть нарізати невеликими квадратиками)
1 м'якоть маракуї
1/2 червоної цибулини, дрібно нарізаної
жменя свіжого коріандру (дрібно нарізати)
1/2 огірка (нарізати невеликими квадратиками)
1 червоний перець чилі (дрібно нарізати)
2-3 ст.л. оливкової олії
сіль, перець
Креветки
½ кг свіжих креветок (очищених)
50 мл апельсинового соку
4 зубчики нарізаного часнику
сіль, перець
3 ст.л. оливкової олії
Змішайте всі інгредієнти і сальса готова.
Змішайте креветки з іншими інгредієнтами і залиште принаймні на 30 хвилин для
маринування. Після цього, обсмажте креветки на сковороді, на середньому вогні,
приблизно по 45 секунд з кожного боку.
Поверх батату викладіть манговий соус сальса, а на нього - креветки. Прикрасити
свіжою зеленню коріандру та шматочками манго.