AVIKO Sweet potato fries з яйцем-пашот, витриманим сиром і соусом із бальзамічного оцту
1-2
15-20
Інгредієнти
ІНГРЕДІЄНТИ:
200 г бататів AVIKO
1 яйце
30 г витриманого сиру (пармезан, грана падана)
10-15 мл крему з бальзамічного оцту
Рецепт
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Відокремте жовток від білка, розігрійте 1 столову ложку оливкової олії в пательні на
середньому вогні та додайте білок, рівномірно розподіливши його по пательні.
Зачекайте, поки білок схопиться (30-45 секунд), потім акуратно викладіть жовток у
центр і білком загорніть жовток з кожного боку (вийде щось на зразок конверта). Через
30 секунд переверніть яйце на інший бік, смажте ще 30 секунд, і все готово.
Викладіть яйце на батати, посипте сиром і в самому кінці полийте бальзамічним
соусом.