Батат, смажений скибочками, запечений з сиром і халапеньйо з коріандровим соусом

Батат, смажений скибочками, запечений з сиром і халапеньйо з коріандровим соусом

Кількість порцій 2-4
Час приготування 15-20
Фритюрниця
Духовка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

1 упаковка Aviko SWEET POTATO FRIES (смажений скибочками батат)
1-2 пучка свіжого коріандру
1-2 перцю халапеньйо або зеленого чилі
тертий сир
оливкова олія
сіль, перець — на смак
упаковка натурального йогурту
2-3 столові ложки кетчупу
шматочок подрібненого сиру з пліснявою типу «лазур»

1. Підготуй смажений шматочками батат згідно з інструкцією на упаковці.
2. Перець ретельно вимий — перший наріж скибочками, а другий дрібними кубиками. Видали насіння.
3. Змішай кубики перцю з йогуртом, тертим сиром і кетчупом — перемішай і приправ на смак сіллю, перцем і невеликою кількістю оливкової олії.
4. Вийми батат, смажений скибочками, з духовки і поклади на деко, застелене папером для випікання – посип тертим сиром і постав на деякий час в духовку, щоб сир розплавився. Вийми, приправ на смаком сіллю з перцем, шматочками халапеньйо і листям коріандру.
5. Подавай із соусом в окремій мисочці.

Гарна порада:
Буде різнобарвніше, якщо використовувати різні перці — червоний, зелений і жовтий. Якщо не любиш гостроту, замість гострого перцю халапеньо або чилі можна використовувати солодкі сорти.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції