Медальйони зі свинячої вирізки з сирним соусом подавані з Pati Parts Tex Mex

Медальйони зі свинячої вирізки з сирним соусом подавані з Pati Parts Tex Mex

Кількість порцій 2-4
Час приготування 25-45
Фритюрниця
Духовка
Сковорідка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Aviko PATI PARTS TEX MEX 600 г
8-12 маленьких медальйонів зі свинячої вирізки, завтовшки близько 3 см
1 склянка пива
оливкова олія extra vergine
сіль і перець
розмарин
Соус:
250 мл вершків 36%
150 г тертого сиру чедер
1 неповна чайна ложка солодкої паприки (приправи)
2 чайні ложки томатного концентрату
дрібка солі - на смак

1. Aviko PATI PARTS TEX MEX готуємо згідно з інструкцією на упаковці.
2. На сковорідці в невеликій кількості олії обсмажуємо розмарин. Потім викладаємо медальйони зі свинини та обсмажуємо їх на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку.
3. Поливаємо пивом та випарюємо спирт. Додаємо солі та перцю.
4. Випарюємо рідину до сметаноподібної консистенції. Вимикаємо вогонь. Відкладаємо м'ясо «відпочити» на 2 хвилини і подаємо з соусом із сиру чедер.

Соус:
1. Сир чедер тремо на тертушці.
2. У каструлі розігріваємо вершки з солодким перцем та томатним концентратом.
3. Ретельно перемішуємо та додаємо тертий сир. Помішуемо до моменту, поки сир не розчиниться.

Робимо на кожній тарілці по 3 «ляпки» соусу відповідно, розтираючи його по тарілці ложкою. Потім кладемо по 2-3 медальйони та близько дюжини шматочків картоплі. Заправляємо за смаком сіллю та перцем і прикрашаємо зеленню.

Гарна порада:
Як альтернативу для Pati Part Tex Mex рекомендуємо інші смаки Pati Parts або наші фірмові страви з картопляного пюре — картопляні крикети чи кульки.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції