Чурос із соусом із шоколаду та чилі
AVIKO Churros (1 упаковка – це 12 штук печива чурос)
За бажанням: цукрова пудра для посипання
Соус:
150 г чорного (гіркого) шоколаду
100 мл вершків 36%
2 столові ложки вершкового масла
1 перчинка чилі
1. Розігрій духовку до 220 ° С (зверху і знизу). На деко, застелене папером для випікання, виклади чурос «вушка» і запікай близько 7-8 хвилин або до належного підрум’янювання. Якщо хочеш, щоб чурос були виключно хрусткими, то на останній хвилині випікання увімкни термоциркуляцію в духовці.
Соус:
1. Вершки, ламаний на шматочки шоколад та масло поклади в каструльку. Розігрівай до повного змішування інгредієнтів, не доводячи до кипіння. Зніми з вогню.
2. Перчик чилі розріж уздовж навпіл, видали насіння і дрібно наріж. Додай борошно і ретельно перемішай. Готово! Подавай відразу, гарячим, або після охолодження у холодильнику.
Смачного!