Картопля фрі, запечена з пармезаном реджано, часником, оливковою олією з чилі та соусом Айолі

Картопля фрі, запечена з пармезаном реджано, часником, оливковою олією з чилі та соусом Айолі

Кількість порцій 4
Час приготування 25
Духовка
Не містить глютену
Вегетаріанські

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

2 упаковки картоплі фрі Aviko Super Crunch ORIGINAL
3 зубчики часнику
оливкова олія з чилі
50 г тертого сиру пармезану реджано
пучок петрушки

Для соусу Айолі знадобиться:
4 запечені зубчики часнику
ріпакова олія
сіль
1 ложка фільтрованого лимонного соку
білий перець
жовтки: 2 сирих та 1 варений

1. Розігрій духовку до температури, вказаної на упаковці.
2. Вистели деко папером для випікання і покропи оливковою олією з чилі — за бажанням.
3. Розклади картоплю фрі, посип тертим пармезаном реджано, поміж картоплею фрі поклади зубчики часнику.
4. Випікай відповідно до інструкцій виробника.

Соус Айолі:
1. На тефлоновій сковорідці підсмаж часник.
2. З вареного яйця дістань жовток.
3. У ступці розітри часник із сіллю.
4. Переклади в блендер, додай сирі жовтки та змішай, повільно додаючи оливкову олію, до отримання густого крему.
5. Зупини блендер, додай лимонний сік, подрібнений варений жовток, віднови змішування на кілька секунд, приправ сіллю та перцем.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції