Крем-суп з картоплі, цибулі-порею та сиру горгонзоли зі смаженими скибочками батату
1-2 упаковки Sweet Fries Aviko
600 г цибулі-порею
400 г картоплі
1 л овочевого бульйону
кілька листочків петрушки
сіль і перець
50 г сиру горгонзола
жменя смаженого гарбузового насіння
оливкова олія extra vergine
1. Картоплю фрі готуємо згідно з інструкцією на упаковці.
2. Миємо зелену цибулю й нарізаємо кільцями. Картоплю миємо, чистимо та нарізаємо маленькими шматочками.
3. Далі цибулю й картоплю перекладаємо в каструлю, заливаємо овочевим відваром і готуємо протягом 30 хвилин.
4. Зварені овочі подрібнюємо в блендері та приправляємо сіллю. Горгонзолу нарізаємо кубиками.
5. У крем-суп додаємо оливкову олію та кладемо на тарілки.
5. Додаємо горгонзолу, посипаємо гарбузовим насінням, петрушкою та викладаємо смажені скибочки батату.
Гарна порада:
Крем-суп також можна покропити кількома краплями запашної оливкової олії на смак (декілька крапель).