Чурос із соусом з арахісового масла та шоколаду

Чурос із соусом з арахісового масла та шоколаду

Кількість порцій 2-3
Час приготування 7-10
Духовка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Небагато у світі є людей, які їли чурос і їм не смакувало. Однак приготувати це смачне печиво не так просто — потрібно заварити тісто, бажано мати кондитерський рукав, ну, й смажити... З AVIKO Churros просто розігрійте духовку та приготуйте простий, але оригінальний соус. Гарантований фурор для будь-якого заходу.

Складники:
AVIKO Churros (1 упаковка — 12 штук печива чурос)
цукор та кориця для посипання

Соус:
200 мл молока або рослинного напою, наприклад мигдалевого
70 г гіркого чи молочного шоколаду
70 г арахісового масла
шкірка з половини лимона (зверніть увагу, чухрайте тільки жовту зовнішню частину шкірки)

Духовку розігрій до 220°С (вгорі та внизу). На застелене папером для випічки деко виклади чурос «вушка» і запікай близько 7-8 хвилин або до коричневого кольору. Якщо хочеш, щоб чурос були виключно хрусткими, використовуй гаряче повітря духовки в останню хвилину випікання.

Соус:
У каструлю влий молоко, додай арахісове масло та колотий шоколад. Підігрій на повільному вогні, постійно помішуючи, до розчинення інгредієнтів. Не доводь до кипіння, цього достатньо, щоб усі інгредієнти змішалися. Відстав до вистигання. Наприкінці додай стерту шкірку з лимона.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції