Mini Rösti з медальйонами зі свинячої вирізки з хрумким беконом та кремом зі свіжого горошку

Mini Rösti з медальйонами зі свинячої вирізки з хрумким беконом та кремом зі свіжого горошку

Кількість порцій 4
Час приготування 20-35
Фритюрниця
Духовка
Airfryer
Сковорідка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

1 упаковка міні-оладок Aviko Rösti Mini Airfryer 600 г
500 г свинини, позділеної на 8-12 медальйонів (по 2-3 на особу)
1 зубчик часнику
1 гілочка розмарину
300 г свіжого горошку
300 мл води
2 зелені цибулі
сіль і перець
тертий сир пармезан реджано
150 г грудинки або бекону
оливкова олія extra vergine

Міні-оладки Rösti готуємо згідно з інструкцією на упаковці.

Крем:
1. На сковорідці розігріваємо оливкову олію та підсмажуємо нарізану зелену цибулю. Додаємо горошок та воду, приправляємо сіллю та варимо протягом 10 хвилин.
2. Тим часом на окремій сковорідці обсмажуємо вирізку. Щойно вирізка стане хрумкою, перекладаємо її на шматок кухонного рушника та позбавляємося надлишку жиру.
3. Щойно горошок буде готовий, перекладаємо його в чашу блендера з кількома ложками води, в якій він варився, і збиваємо. Додаємо тертий сир пармезан і знову збиваємо до отримання однорідної густої консистенції.

М'ясо:
1. На сковорідці в невеликій кількості олії обсмажуємо нарізаний часник та гілочку розмарину.
2. Далі обсмажуємо медальйони зі свинини протягом 4-5 хвилин.
На тарілку викладаємо кілька Mini Rösti, порцію горошкового крему, 2-3 медальйони зі свинини та посипаємо вирізкою.

Гарна порада:
Прикрашаємо шніт-цибулею, зеленою цибулею та горошком. Приправляємо на смак сіллю та перцем.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції