Бурито з кремом з квасолі та коріандру, подається зі смаженими скибочками батату

Бурито з кремом з квасолі та коріандру, подається зі смаженими скибочками батату

Кількість порцій 2-4
Час приготування 15-25
Фритюрниця
Духовка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

1-2 упаковки Sweet Fries Aviko
4 пшеничні тортилії

Начинка:
1 нарізана цибулина
2 зубчики часнику, видавлених через прес
1 маленька зелена перчинка, без кісточок і тоненько нарізана
1 перець чилі, очищений від насіння та тонко нарізаний
1 чайна ложка порошку кмину
1 банку варених бобів, відціджених та висушених
100 г кукурудзи
1 великий нарізаний помідор
1 столова ложка соусу табаско
2 столові ложки води
4 столові ложки нарізаної кінзи
1 салат ромен, рваний
1 моцарела, нарізана кубиками
130 г нежирного йогурту
олія
сіль і перець

Смажений батат:
Приготуйте відповідно до рецепту на упаковці.

Бурито:
1. Починаємо з підготовки начинки: на сковорідці розігріваємо олію, додаємо шатковану цибулю, часник і перець чилі та смажимо 3 хвилини на середньому вогні, поки цибуля не стане напівпрозорою. Додаємо кмин і перемішуємо.
2. Квасолю подрібнюємо у блендері до отримання кремової консистенції. За необхідності додаємо воду та перекладаємо на сковорідку з нарізаними помідорами.
3. Додаємо табаско, воду та готуємо на середньому вогні. Консистенція має бути кремовою та густою. Додаємо нарізаний коріандр і ретельно перемішуємо.
4. В окремі миски перекладаємо салат, моцарелу та йогурт.
5. На середину тортильї викладаємо салат, далі дві ложки крему з квасолі, тертий сир та ложку йогурту, перець і жменькою кукурудзи.
6. Наприкінці додаємо смажений скибочками батат і загортаємо, формуючи бурито.
7. Кожне бурито ріжемо поперек, по діагоналі навпіл і кладемо на тарілку з додатковою порцією смаженого скибочками батату та додатковою порцією начинки.

Гарна порада:
Замість пшеничних тортилій можеш використовувати цільнозернові, а можеш додатково збагатити страву скибочкою сиру і запекти бурито 2-3 хвилини в духовці, щоб сир розплавився.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції