Чурос із полуничним щербетом із глазур'ю з бальзамічного оцту та грушевим щербетом із шоколадною глазур'ю

Чурос із полуничним щербетом із глазур'ю з бальзамічного оцту та грушевим щербетом із шоколадною глазур'ю

Кількість порцій 2-4
Час приготування 10-20
Духовка
Airfryer

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Aviko CHURROS 300 г

Полуничний щербет:
100 г цукрової пудри
500 г морожених полуниць
терта цедра з 1 лимона
крем із бальзамічного оцту
розмарин

Щербет із груш:
500 г морожених груш (попередньо очищених від шкірки та з вирізаними серединками)
100 г цукрової пудри
відфільтрований лимонний сік з ½ лимона
1 чайна ложка імбиру
1 чайна ложка кориці
50 г гіркого шоколаду 64%

Щербет із полуниці:
Полуниці виймаємо з морозилки й залишаємо на 5 хвилин. У блендері змішуємо цукор, лимонну цедру та полуниці. Подаємо з декількома листочками розмарину та невеликою кількістю крему з бальзамічного оцту.

Щербет із груш:
Груші виймаємо з морозилки та залишаємо на 5 хвилин. У блендері змішуємо груші, цукор, лимонний сік, імбир та корицю. Перед подачею кропимо невеликою кількістю шоколаду, розчиненого на водяній бані.

Aviko Churros готуємо згідно з інструкцією на упаковці. Подаємо по декілька штук на кожній тарілці, посипавши цукровою пудрою разом із порціями обох шербетів.

Гарна порада:
Звичайно, можеш використовувати вже готові та наявні в магазинах щербети, так само, як морозиво або начинки з різними смаками й ароматами, які ідеально поєднуються з чурос. В ідеалі – для надійності – гарячий шоколад або смачна кава.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції