Чурос із соусами з білого та гіркого (64%) шоколаду з подрібненою ліщиною та кокосовою стружкою
Aviko CHURROS 300 г
50 г білого шоколаду
50 г чорного шоколаду 64%
жменька підсмаженої та роздробленої ліщини
2 столові ложки какао-порошку
Aviko Churros приготувати згідно з інструкцією на упаковці.
Шоколадні соуси:
1. Шоколад подрібнюємо та розкладаємо в дві миски — білий в одну, чорний в іншу.
2. Обидва шоколади розтопити у водяній бані в киплячій воді.
3. Щоб шоколад не застигав, слід додати в нього чайну ложечку олії (відмінно згодиться, наприклад, ніжна кокосова олія).
Інструкція зі вживання: Чурос слід змочити в шоколаді, а далі обсипати ліщиною, кокосовою стружкою та какао.
Гарна порада:
Чурос сподобається в будь-якому вигляді — з морозивом, з солодкими начинками, з гірким або молочним шоколадом, з лісовими ягодами, з цукром, збитими вершками, кавою, какао... КОМБІНУЙ :)