Картопляні крокети, подавані з салатом із цибулі-порею, моркви, петрушки, смаженого мигдалю, йогурту та свіжої м'яти

Картопляні крокети, подавані з салатом із цибулі-порею, моркви, петрушки, смаженого мигдалю, йогурту та свіжої м'яти

Кількість порцій 4
Час приготування 25-35
Фритюрниця
Духовка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Aviko POM' CROQUETTES 750 г
2 штуки цибулі-порею (лише біла частина, вага близько 250 г)
2 морквини (вага близько 250 г)
1 селера (стебло)
2 ложки смаженого мигдалю
пучок петрушки
1 упаковка (125 г) грецького йогурту
лимонний сік
3 гілочки свіжої м'яти
оливкова олія extra vergine
сіль і перець

1. У мисці змішуємо тонко подрібнені цибулю та моркву (останню можна натерти на тертушці). Додати дрібно нарізане стебло селери та листя петрушки.
2. На сковорідці обсмажуємо мигдаль та розрізаємо його вздовж.
3. У миску додаємо йогурт, сіль, перець, подрібнене листя м'яти, лимонний сік і трохи оливкової олії. Ретельно перемішуємо.
4. Aviko POM' CROQUETTES готуємо згідно з інструкцією на упаковці.

На тарілки викладаємо порції салату й зверху на нього декілька картопляних крокетів. Приправляємо за смаком сіллю та перцем. Перед подачею посипаємо все смаженим мигдалем.

Гарна порада:
Експериментуй! Створи свою власну версію цієї страви — наприклад, з селери замість моркви, з зеленою цибулею, з грецьким йогуртом тощо, і ОБОВ'ЯЗКОВО поділися з нами своїм рецептом на нашій сторінці в Facebook або Instagram.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції