![](https://aviko.ua/system/cache/img/tydzien-z-gotowaniem-ua-big-11-4c10vjgb4jr0.png)
![Картопляні крокети, подавані з салатом із цибулі-порею, моркви, петрушки, смаженого мигдалю, йогурту та свіжої м'яти](https://aviko.ua/system/cache/img/krokiety-ziemniaczane-podane-z-salatka-z-pora-marchewki-natka-pietruszki-prazonymi-migdalami-jogurtem-i-s-wieza-mieta-5smi0v8jq2p0.jpg)
Картопляні крокети, подавані з салатом із цибулі-порею, моркви, петрушки, смаженого мигдалю, йогурту та свіжої м'яти
![Кількість порцій Кількість порцій](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Час приготування Час приготування](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Фритюрниця Фритюрниця](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Духовка Духовка](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
Aviko POM' CROQUETTES 750 г
2 штуки цибулі-порею (лише біла частина, вага близько 250 г)
2 морквини (вага близько 250 г)
1 селера (стебло)
2 ложки смаженого мигдалю
пучок петрушки
1 упаковка (125 г) грецького йогурту
лимонний сік
3 гілочки свіжої м'яти
оливкова олія extra vergine
сіль і перець
1. У мисці змішуємо тонко подрібнені цибулю та моркву (останню можна натерти на тертушці). Додати дрібно нарізане стебло селери та листя петрушки.
2. На сковорідці обсмажуємо мигдаль та розрізаємо його вздовж.
3. У миску додаємо йогурт, сіль, перець, подрібнене листя м'яти, лимонний сік і трохи оливкової олії. Ретельно перемішуємо.
4. Aviko POM' CROQUETTES готуємо згідно з інструкцією на упаковці.
На тарілки викладаємо порції салату й зверху на нього декілька картопляних крокетів. Приправляємо за смаком сіллю та перцем. Перед подачею посипаємо все смаженим мигдалем.
Гарна порада:
Експериментуй! Створи свою власну версію цієї страви — наприклад, з селери замість моркви, з зеленою цибулею, з грецьким йогуртом тощо, і ОБОВ'ЯЗКОВО поділися з нами своїм рецептом на нашій сторінці в Facebook або Instagram.