Салат з квашеного буряка з руколою, в'яленими помідорами та козячим сиром

Салат з квашеного буряка з руколою, в'яленими помідорами та козячим сиром

Кількість порцій 2-4
Час приготування 25-35
Фритюрниця
Духовка
Веганські
Вегетаріанські

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

1 упаковка картоплі фрі Sweet Potato Fries Aviko
1-2 великі квашені або мариновані буряки
100-150 грам козячого сиру
жменька кедрових горішків або подрібненої ліщини
кілька сухих помідорів консервованих (готові до вживання, з банки)
пучок листя руколи
сіль, перець — на смак
трохи хорошої оливкової олії (може бути приправлена, наприклад — чилі)
бальзамічний соус (так званий бальзаміко)

1. Почни з приготування картоплі фрі в духовці відповідно до інструкцій на упаковці.
2. Тим часом почни обсмажувати горішки на сухій сковорідці.
3. Перетри буряки на тертушці та виклади на тарілку.
4. Помідори обсуши від розсолу та наріж вузенькими смужечками.
5. Сир натріть на тертушці широкими стружками або наріж ножем для очищення овочів.
6. Руколу помий і обсуши, змішай з помідорами, сиром і горішками та виклади на тарілку поруч з буряками.
7. Бурячки покропи/полий бальзамічним соусом.
8. Приправ на смак сіллю та перцем.

Подавай з порцією підсоленого смаженого скибочками батату!

Інші ідеї

Продуктові пропозиції