Гамбургер з курятини з салатом із весняних овочів, гуакамоле та картоплею фрі Super Crunch Zig Zag

Гамбургер з курятини з салатом із весняних овочів, гуакамоле та картоплею фрі Super Crunch Zig Zag

Кількість порцій 4
Час приготування 20-30
Фритюрниця
Духовка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

1 упаковка картоплі фрі Aviko Zig Zag Fries 750 г
500 г фаршу з курячої грудки
4 булочки для гамбургерів
80 г молока
3 столові ложки борошна 00
часниковий порошок
петрушка
1 чайна ложка гірчиці
1 чайна ложка гострого кетчупу
2 яйця
сіль, перець
2 столові ложки тертого сиру пармезану реджано
панірувальні сухарі, змішані з підсмаженим кукурудзяним борошном
оливкова олія для смаження

Салат:
250 г суміші салатів
пучок редиски
1 зелена цибуля
2 помідори
1 огірок
сіль
перець
оливкова олія extra vergine
1 лимон

Гуакамоле:
1 стиглий авокадо
1 зелений перець чилі
1 помідор
20 г оливкової олії extra vergine
10 г лимонного соку
10 г цибулі-шалоту
сіль і перець

Картоплю фрі Super Crunch Zig Zag готуємо згідно з інструкцією на упаковці.

Гуакамоле:
1. Авокадо розрізаємо навпіл уздовж і за допомогою ложки виймаємо кісточку. Далі виймаємо м'якуш зі шкірки та перекладаємо його в миску.
2. М'якуш поєднуємо з ½ соку лимона, приправляємо сіллю та перцем і подрібнюємо авокадо за допомогою виделки.
3. Дрібно нарізаємо цибулю-шалот. Помідор миємо та нарізаємо кубиками. Перець чилі розрізаємо навпіл, виймаємо насіння, ріжемо спершу на смужки, а потім на кубики.
4. У мисці з авокадо поєднуємо цибулю-шалот, помідор, чилі, оливкову олію. Ретельно перемішуємо, заправляємо сіллю та перцем.

Салат:
1. Овочі нарізаємо скибочками.
2. Поєднуємо в мисці та приправляємо на смак лимонним соком, оливковою олією.

Гамбургер:
1. У мисці змішуємо фарш, 1 яйце, часник, петрушку, молоко, тертий сир пармезан реджано, гірчицю, кетчуп та приправляємо сіллю з перцем. Ретельно перемішуємо й викладаємо на піднос/дошку, формуючи з м'яса квадрат товщиною близько 1 см.
2. Зверху присипаємо борошном. Потім за допомогою склянки або спеціальної форми вирізаємо з м'яса котлети (бургери).
3. Котлети з усіх боків посипаємо борошном, занурюємо в миску зі збитим яйцем, а потім в миску з панірувальними сухарями й підсмаженим кукурудзяним борошном.
4. Бургери смажимо на сковорідці у великій кількості олії. Готові котлети викладаємо на деко, застелене папером для випічки, й випікаємо їх у розігрітій до 180°C духовці протягом 20 хвилин,  доки вони не стануть золотавими та хрусткими.
5. Кожну булку розрізаємо навпіл. На нижню половинку накладаємо порцію салату, прикриваємо бургером.
6. Другу (верхню) половинку змащуємо гуакамоле і кладемо зверху на бургер.
7. Подаємо на тарілці з підсоленою картоплею фрі та додатковою порцією гуакамоле в мисочці.

Гарна порада:
Після того, як булку розрізано, можна делікатно підрум'янити її в духовці — на нижню половинку можна також покласти скибочку жовтого сиру. Бургер можна розрізати навпіл і скріпити шпажкою.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції