Картопля фрі з салатом з курчати, хрумким беконом, молодим шпинатом та йогуртовим соусом
Картопля фрі рифлена Aviko ZIG ZAG 750 г
300 г свіжого шпинату, вимитого та висушеного
80 г сиру ементаль
1 куряча грудка
300 г скибочок бекону
кілька гілочок чебрецю
сіль, перець
Для соусу потрібно:
1 зубчик часнику
4 філе анчоусів
3 столові ложки лимонного соку
оливкова олія
1 стаканчик натурального йогурту
сіль, перець
1. Часник почисть та подрібни. Потім змішай у блендері з анчоусами, лимонним соком, оливковою олією, приправ на смак сіллю та перцем.
2. Наріж сир кубиками. Переклади шпинат у низьку та широку миску. Розігрій духовку до 200°С. Шматочки бекону розклади на деку з папером для випікання та запікай в духовці до золотавого кольору і хрумкої скоринки. Переклади на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб усунути зайвий жир.
3. Картоплю фрі приготуй згідно з рецептом на упаковці. Тим часом обсмаж курячу грудку на сковорідці з кількома гілочками чебрецю, приправ сіллю та перцем і тушкуй під кришкою до готовності та отримання апетитного рум'яного кольору.
4. Листя шпинату змішай з половиною соусу. Курку поріж на тонкі скибочки та поклади на шпинат разом із беконом, картоплею фрі та сиром. Полий рештою соусу.
Гарна порада:
Дізнайся про інші наші нові рецепти, приготовлені Крістіною Катезе!