Гарбуз фарширований рисом з м'ясом, цукіні та печеною цибулею, подаваний з Pati Parts

Гарбуз фарширований рисом з м'ясом, цукіні та печеною цибулею, подаваний з Pati Parts

Кількість порцій 4
Час приготування 20-30
Фритюрниця
Духовка
Сковорідка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Aviko PATI PARTS 600 г
8 дрібних або 4 середні гарбузи (пам’ятайте, що гарбузи мають бути їстівними, а не декоративними!)
200 г яловичого фаршу
80 г рису для різото
1 зубчик часнику
2 зелені цибулини, нарізані кружечками
дрібно нарізаний базилік
сіль і перець
1 склянка овочевого відвару
4 цибулини

1. Цибулини розрізати навпіл, посолити й поперчити.
2. У гарбузів зрізаємо хвостики з «кришечками» й вибраємо насіння.
3. У каструлі з киплячою, злегка підсоленою водою припускаємо гарбузи протягом 3-4 хвилин, перекладаємо в миску з холодною водою із льодом, щоб завершити процес приготування.
4. М'якуш із гарбузів дрібно шаткуємо і, посоливши та поперчивши, обсмажуємо на сковорідці, потім перекладаємо в окрему ємність.
5. Фарш поєднуємо з іншими інгредієнтами та ретельно перемішуємо. Гарбузи наповнюємо м'ясом і прикриваємо відрізаними «кришечками» з хвостиками.
6. Гарбузи розкладаємо на деку й заливаємо відваром із овочів. Гарбузи обгортаємо папером для запікання та алюмінієвою фольгою. Запікаємо протягом 20 хвилин у нагрітій до температури 200°C духовці.
7. Після закінчення цього часу знімаємо алюмінієву фольгу та папір, додаємо цибулю і поливаємо відваром, що лишився після приготування гарбуза.
8. Pati Parts готуємо згідно з інструкцією на упаковці.

Подаємо по 1-2 половинки гарбуза на людину — можна скропити їх кількома краплями хорошої оливкової олії. До кожної порції додаємо порцію частинок картоплі Pati Parts і цибулі.

Гарна порада:
Надай страві додаткового смаку та аромату — заміни шматочки Pati Parts на Pati Parts Tex Mex або Pati Parts Garlic.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції