![](https://aviko.ua/system/cache/img/tydzien-z-gotowaniem-ua-big-05-4obu43j4jok0.png)
![Смачні врапи з кільцями цибулі](https://aviko.ua/system/cache/img/4-przepyszne-wrapy-z-kra-z-kami-z-cebul-1-7jmvvfa3g590.jpg)
Смачні врапи з кільцями цибулі
![Кількість порцій Кількість порцій](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Час приготування Час приготування](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Духовка Духовка](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
Вдячна та проста композиція для кожного любителя врапів. Завдяки тому, що достатньо покласти кільця в духовку та запекти їх, ми можемо зосередитися на найприємнішому, тобто викладанні. Відмінна розвага для дітей, та й малюки охочіше з’їдять страви, приготовані самостійно.
Складники:
AVIKO Кільця цибулі (близько 10 кілець)
2 тортилії (пшеничні або кукурудзяні)
кілька листків хрусткого салату, наприклад, ромен або айсберг, порваних або нарізаних смужками
½ огірка або 2 ґрунтових, нарізаних четвертинками скибочок
маленька морквина, тоненько порізана половинками скибочок
½ маленької червоної цибулини, нарізаної скибочками
30 г тертого сиру типу чедер
2 столові ложки насіння соняшника
можна додати трохи подрібненого перчика пепероні або — для сміливих — халапеньо
Часниковий соус:
100 мл натурального або балканського йогурту
вичавлений зубчик часнику
сіль, перець
1. Духовку розігрій до 220°C (зверху та знизу).
2. На застелене пекарським папером деко виклади кільця цибулі Авіко й запікай 20 хвилин.
3. На тортилії (можеш їх трохи підігріти з двох сторін на сковорідці) рівномірно виклади всі нарізані інгредієнти, додай насіння та сир.
4. Обережно полий все часниковим дресингом. Додай кільця цибулі та загорни.