Смачні врапи з кільцями цибулі

Смачні врапи з кільцями цибулі

Кількість порцій 2
Час приготування 20-25
Духовка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Вдячна та проста композиція для кожного любителя врапів. Завдяки тому, що достатньо покласти кільця в духовку та запекти їх, ми можемо зосередитися на найприємнішому, тобто викладанні. Відмінна розвага для дітей, та й малюки охочіше з’їдять страви, приготовані самостійно.

Складники:
AVIKO Кільця цибулі (близько 10 кілець)
2 тортилії (пшеничні або кукурудзяні)
кілька листків хрусткого салату, наприклад, ромен або айсберг, порваних або нарізаних смужками
½ огірка або 2 ґрунтових, нарізаних четвертинками скибочок
маленька морквина, тоненько порізана половинками скибочок
½ маленької червоної цибулини, нарізаної скибочками
30 г тертого сиру типу чедер
2 столові ложки насіння соняшника
можна додати трохи подрібненого перчика пепероні або — для сміливих — халапеньо

Часниковий соус:
100 мл натурального або балканського йогурту
вичавлений зубчик часнику
сіль, перець

1. Духовку розігрій до 220°C (зверху та знизу).
2. На застелене пекарським папером деко виклади кільця цибулі Авіко й запікай 20 хвилин.
3. На тортилії (можеш їх трохи підігріти з двох сторін на сковорідці) рівномірно виклади всі нарізані інгредієнти, додай насіння та сир.
4. Обережно полий все часниковим дресингом. Додай кільця цибулі та загорни.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції