Гуляш із яловичини з помідорами та петрушкою, подаваний з Pati Parts Garlic

Гуляш із яловичини з помідорами та петрушкою, подаваний з Pati Parts Garlic

Кількість порцій 4
Час приготування 25-35
Фритюрниця
Духовка
Сковорідка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Aviko PATI PARTS GARLIC 600 г
600 г яловичини для гуляшу
1 морквина
1 стебло селери
1 цибулина
пучок петрушки
30 г сиру панчета
1 ковбаска
30 г вершкового масла
1/2 келиха червоного вина
томатний концентрат
1 банка помідорчиків цилегіні
1 літр бульйону
сіль і перець
жменя пшеничного борошна

1. М'ясо нарізаємо кубиками однакової величини. Обвалюємо їх у борошні.
2. Нарізаємо моркву, селеру та цибулю. Розрізаємо панчету, з ковбаски знімаємо шкірку. Овочі, панчету та ковбаску кладемо в каструлю, додаємо вершкове масло, оливкову олію й усе це обсмажуємо на середньому вогні.
3. Додаємо нарізану кубиками яловичину та обсмажуємо до зарум'янення, періодично помішуючи. Додаємо червоне вино та випарюємо спирт.
4. У каструлю виливаємо бульйон таким чином, щоб він покрив м'ясо на 2/3 висоти й додаємо 2 столові ложки томатного концентрату.
5. Приправляємо сіллю та перцем і продовжуємо готувати приблизно півтори години (коли яловичина буде м'якою та розсипчастою!).
6. За 10 хвилин до закінчення варіння додаємо банку помідорчиків цилегіні та подрібнену петрушку.
7. Aviko PATI PARTS GARLIC готуємо згідно з інструкцією на упаковці.

На кожній тарілці сервіруємо порцію картоплі шматочками та порцію гуляшу — прикрашаємо петрушкою та приправляємо на смак.

Гарна порада:
Якщо подобаються гострі страви, зроби гуляш по-угорському — більше перцю (рекомендуємо мелений гострий і копчений) та чилі. До такої страви також згодяться наші пікантні шматочки – Pati Parts Tex Mex.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції