Картопля фрі Mama's з домашнім кетчупом та майонезом зі смаком анчоусів

Картопля фрі Mama's з домашнім кетчупом та майонезом зі смаком анчоусів

Кількість порцій 4
Час приготування 40
Фритюрниця
Духовка
Airfryer
Не містить глютену

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Aviko MAMA'S FRIES г

Кетчуп:
150 г солодких яблук
100 г цибулі
100 мл води
125 г томатного концентрату
3 г кам'яної солі, кориця
карі та трохи меду за смаком

Майонез зі смаком анчоусів:
10 г філе анчоусів
10 г каперсів
10 г винного оцту (білий)
100 г яєчних жовтків
250 мл оливкової олії «extra virgin»
сіль і перець

1. Кетчуп: Видалити насіннєві гнізда з яблук та порізати їх на маленькі кубики разом із цибулею. Варити 10-15 хвилин до м'якості. Процідити та зберегти воду від варіння. Розчавити яблука та цибулю разом із томатним концентратом у однорідну пасту. За необхідності додати трохи води, що залишилася від варіння. Приправити на смак корицею, карі та медом.
2. Майонез зі смаком анчоусів: Нашаткувати дрібно філе анчоусів і каперси. Яєчні жовтки змішати повільно, поступово з олією, щоб отримати майонез. Приправити каперси та анчоуси сіллю та перцем і змішати із заправкою.
3. Приготувати картоплю фрі Aviko Mama's Fries відповідно до інструкцій на упаковці. Розкласти соуси та картоплю фрі в миски та подавати разом.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції