Картопля фрі з кольоровим хумусом
2 упаковки Sweet Fries Aviko
Хумус:
600 г нуту (з банки або попередньо приготованого)
2 столові ложки з гіркою тахіні
150 мл гарячої води
сік половини лимона
30 г кунжутної олії
1 зубчик часнику
сіль перець
Для фарбування: сушені буряки, сушена петрушка, куркума, копчена паприка
Картопля фрі:
Приготуйте відповідно до рецепту на упаковці.
Хумус:
Відчавлений нут помістити у чашу блендера. Додай декілька столових ложок розсолу нуту або води від приготування нуту й замішай на пасту.
Тим часом додавай решту інгредієнтів: лимонний сік, часник, пасту тахіні, приблизно 2 дрібки солі, дрібку перцю, кунжутну олію.
Помішуючи, поступово додай більше маринаду, щоб отримати бажану консистенцію пасти. Приправ сіллю та перцем. Надай відтінок за бажанням.
Гарна порада:
Спробуй нашу іншу картоплю шматочками! Це ідеальна альтернатива популярній картоплі фрі!