![](https://aviko.ua/system/cache/img/tydzien-z-gotowaniem-ua-big-07-4d3fpr77uho0.png)
![Картопляні крокети, подавані з соусом із чотирьох сирів і смаженими волоськими горіхами](https://aviko.ua/system/cache/img/krokiety-ziemniaczane-podane-z-sosem-cztery-sery-i-prazonymi-orzechami-wloskimi-1hds3uo5q8d0.jpg)
Картопляні крокети, подавані з соусом із чотирьох сирів і смаженими волоськими горіхами
![Кількість порцій Кількість порцій](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Час приготування Час приготування](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Фритюрниця Фритюрниця](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Духовка Духовка](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Сковорідка Сковорідка](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/patelnia.png)
Aviko POM' CROQUETTES 750 г
80 г м'якого сиру таледжіо
80 г тертого сиру пармезану реджано ChNP
100 г сиру горгонзола дольче
80 г сиру ементаль
180 г молока
сіль і перець
жменя смажених волоських горіхів без шкірки
кілька гілочок свіжого чебрецю або крес-салату
1. Сир ементаль натираємо на тертушці та відставляємо.
2. Сири горгонзолу й таледжіо нарізаємо невеликими шматочками.
3. У каструльці на повільному вогні підігріваємо молоко. Додаємо сири горгонзолу та таледжіо, помішуючи. Додаємо терті сири ементаль та пармезан реджано PDO, продовжуючи помішувати. Знімаємо з вогню.
4. Приправляємо перцем та сіллю. Знову перемішуємо й додаємо кілька свіжих листків чебрецю і підсмажених горіхів.
5. Крокети (POM' CROQUETTES) готуємо згідно з інструкцією на упаковці.
На тарілку викладаємо порцію соусу – розтираємо його акуратно ложкою. На соус викладаємо кілька крокетів і все прикрашаємо соусом, горіхами, листям крес-салату.
Гарна порада:
Чудово згодяться й інші сорти улюблених сирів — ще можна подавати крокети з набором улюблених сирних соусів для вмочування :)