Картопляні крокети, подавані з соусом із чотирьох сирів і смаженими волоськими горіхами
Aviko POM' CROQUETTES 750 г
80 г м'якого сиру таледжіо
80 г тертого сиру пармезану реджано ChNP
100 г сиру горгонзола дольче
80 г сиру ементаль
180 г молока
сіль і перець
жменя смажених волоських горіхів без шкірки
кілька гілочок свіжого чебрецю або крес-салату
1. Сир ементаль натираємо на тертушці та відставляємо.
2. Сири горгонзолу й таледжіо нарізаємо невеликими шматочками.
3. У каструльці на повільному вогні підігріваємо молоко. Додаємо сири горгонзолу та таледжіо, помішуючи. Додаємо терті сири ементаль та пармезан реджано PDO, продовжуючи помішувати. Знімаємо з вогню.
4. Приправляємо перцем та сіллю. Знову перемішуємо й додаємо кілька свіжих листків чебрецю і підсмажених горіхів.
5. Крокети (POM' CROQUETTES) готуємо згідно з інструкцією на упаковці.
На тарілку викладаємо порцію соусу – розтираємо його акуратно ложкою. На соус викладаємо кілька крокетів і все прикрашаємо соусом, горіхами, листям крес-салату.
Гарна порада:
Чудово згодяться й інші сорти улюблених сирів — ще можна подавати крокети з набором улюблених сирних соусів для вмочування :)