Картопляні міні-запіканки з вершками та сиром
Добре перевірене поєднання, адже картопля, сир і копчений лосось завжди прекрасно пасували одне одному. Акуратно підкресліть смак цибулею, маринованими грибочками та кропом. Вийшло ідеально.
Складники:
AVIKO GRATINS WITH CHEESE AND CREAM (1 упаковка)
100 мл густого йогурту (може бути балканського типу)
100 г копченого лосося
2 маринованих або консервованих огірки, нарізаних дрібними кубиками
половина невеличкої червоної цибулини, нарізаної кубиками
6 маринованих печериць або інших грибів, дрібно нарізаних
сіль перець
кілька гілочок кропу
1. Духовку розігрій до 220°C (зверху та знизу).
2. На застелене папером для випікання деко виклади запіканки Aviko та запікай 25 хвилин до золотавого кольору з країв запіканок.
3. Йогурт змішай з цибулею, огірком та печерицями. Приправ сіллю з перцем, перемішай.
4. Після вилучення з духовки на запіканках виклади трояндочки з лосося. Поклади зверху заправку й прикрась гілочкою кропу.