Помідори, фаршировані скумбрією, перлівкою, каперсами, оливками з картоплею фрі та соусом цацикі

Помідори, фаршировані скумбрією, перлівкою, каперсами, оливками з картоплею фрі та соусом цацикі

Кількість порцій 4
Час приготування 25
Духовка
Не містить глютену

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

2 упаковки картоплі фрі Aviko Super Crunch
4 великі помідори
120 г перлової крупи, приготованої аль денте
90 г скумбрії гриль у олії, процідженої
10 чорних маслин без кісточок
10 каперсів
оливкова олія
сіль перець
кілька листочків базиліку

Для соусу цацикі вам потрібно:
500 г грецького йогурту
2 зубчики часнику
1 свіжий огірок
оливкова олія
кріп
сіль, перець
2 ложки лимонного соку

1. Помідори помий, видділи верхню частину та вийми м'якуш за допомогою ложки.
2. Збережи насіннєві гнізда та верхні частини.
3. У великій мисці подрібни проціджену скумбрію, половину збереженого томатного м'якушу, нарізані скибочками оливки та каперси.
4. Додай перлову крупу й нашаткований базилік. Приготованим таким чином фаршем нафаршируй помідори, накрий їх верхньою частиною та охолоди в холодильнику.

Соус цацикі:
1. Натріть огірок на крупній тертушці, розташуй на ситечку над мискою та постав у холодильник щонайменше на годину.
2. Вийнявши, ретельно вичави рукми.
3. Дрібно наріж часник, змішай з йогуртом та огірком, приправ сіллю, перцем, оливковою олією та лимонним соком, насамкінець додай кріп та остуди.
Подавай помідори з картоплею фрі та соусом цацикі.

Гарна порада
Відкрий для себе інші наші нові рецепти, приготовані Крістіною Катезе!

Інші ідеї

Продуктові пропозиції