Запечена цвітна капуста з корицею, халумі на грилі та пюре з молоком і маслом

Запечена цвітна капуста з корицею, халумі на грилі та пюре з молоком і маслом

Кількість порцій 2-4
Час приготування 25-35
Духовка
Каструля
Мікрохвильова піч

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Aviko Mashed Potato 750 г
1 велика цвітна капустина

Крем:
2 чайні ложки порошку кориці
½ чайної ложки мускатного горіха
дрібка кмину
солодка паприка
1 столова ложка тахіні
сіль і перець
оливкова олія extra vergine
можливо трохи води

Додатково:
4 скибочки сиру халумі
Цвітна капуста

1. Цвітну капусту чистимо та нарізаємо невеликими шматочками так, щоб вона не кришилася.
2. Потім викладаємо її на деко, застелене папером для випікання.
3. У мисці змішуємо спеції та поливаємо ними цвітну капусту. Потім огортаємо папером для випікання, алюмінієвою фольгою та запікаємо в розігрітій до 200 C духовці протягом 30 хвилин.
4. Після закінчення цього часу знімаємо папір та фольгу та запікаємо ще 10 хвилин до золотавого кольору.

Сир халумі:
1. Нарізємо сир скибочками завтовшки близько 1 см.
2. Обсмажуємо його на гарячій пательні-гриль з невеликою кількістю оливкової олії приблизно по 1 хвилині з кожного боку.

Aviko Mashed Potato готуємо згідно з інструкцією на упаковці.

На тарілку викладаємо велику порцію пюре — варто злегка покропити оливковою олією. Поруч кладемо порцію цвітної капусти (приправляємо на смак) і 1-2 шматочки смаженого сиру халумі.

Гарна порада:
Спробуй інші наші пюре — зі шпинатом чи морквяним пюре!

Інші ідеї

Продуктові пропозиції