Запечена цвітна капуста з корицею, халумі на грилі та пюре з молоком і маслом
Aviko Mashed Potato 750 г
1 велика цвітна капустина
Крем:
2 чайні ложки порошку кориці
½ чайної ложки мускатного горіха
дрібка кмину
солодка паприка
1 столова ложка тахіні
сіль і перець
оливкова олія extra vergine
можливо трохи води
Додатково:
4 скибочки сиру халумі
Цвітна капуста
1. Цвітну капусту чистимо та нарізаємо невеликими шматочками так, щоб вона не кришилася.
2. Потім викладаємо її на деко, застелене папером для випікання.
3. У мисці змішуємо спеції та поливаємо ними цвітну капусту. Потім огортаємо папером для випікання, алюмінієвою фольгою та запікаємо в розігрітій до 200 C духовці протягом 30 хвилин.
4. Після закінчення цього часу знімаємо папір та фольгу та запікаємо ще 10 хвилин до золотавого кольору.
Сир халумі:
1. Нарізємо сир скибочками завтовшки близько 1 см.
2. Обсмажуємо його на гарячій пательні-гриль з невеликою кількістю оливкової олії приблизно по 1 хвилині з кожного боку.
Aviko Mashed Potato готуємо згідно з інструкцією на упаковці.
На тарілку викладаємо велику порцію пюре — варто злегка покропити оливковою олією. Поруч кладемо порцію цвітної капусти (приправляємо на смак) і 1-2 шматочки смаженого сиру халумі.
Гарна порада:
Спробуй інші наші пюре — зі шпинатом чи морквяним пюре!