Куряча грудка, фарширована помідорами та моцарелою, подавана з картопляним пюре з морквою

Куряча грудка, фарширована помідорами та моцарелою, подавана з картопляним пюре з морквою

Кількість порцій 4
Час приготування 35-40
Духовка
Каструля
Сковорідка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Сьогодні рецепт, натхненний італійською кухнею! Капрезе — це ароматний салат з помідорів, моцарели та свіжого базиліка. Ми вирішили піти на крок далі й перетворити це на повноцінний обід. Ознайомтеся з нашою пропозицією щодо курячих грудок, фаршированих помідорами, моцарелою та базиліком, подаваними з картопляним пюре AVIKO з морквою.

Складники:
AVIKO Mashed Potato Carrot
4 курячі грудки
1 великий помідор
1 кулька моцарели
оливкова олія
сіль, перець
свіжий базилік

1. Духовку розігрійте до 180°C.
2. Помідор помий, розріж навпіл, видали насіннєві гнізда та наріж напівскибочками. Моцарелу ретельно обсуши на паперовому рушнику, розріж навпіл, а потім наріж півкільцями, приблизно такого ж розміру, як помідор.
3. Грудки почисть, розріж вздовж, роблячи кишеньки. Посип сіллю та перцем, ретельно втирай спеції. Усередину кишеньок поклади почергово скибочки помідора, моцарели та листя базиліка. Процес повтори для всіх грудок, до закінчення інгредієнтів.
Таким чином підготовані грудки помістіть у форму для запікання і покропіть оливковою олією. Далі постав у духовку, розігріту до 180°C, і випікай близько 30 хвилин.
4. AVIKO Картопляне пюре з морквою переклади на злегка розігріту сковорідку або в каструлю (можеш додати трохи води, олії або молока на дно) і, помішуючи, нагрівай на середньому вогні до розчинення й отримання кремоподібної консистенції. Розкладіть по тарілках, потім додайте запечені грудки і прикрасьте свіжим базиліком. Подавайте негайно.
Смачного!

Гарна порада:
Спробуйте цю страву також у версії з нашим вершковим пюре з молоком і маслом або картопляним пюре зі шпинатом.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції