Куряча грудка, панірована в кунжуті, з картоплею фрі skin-on
Унікальна різноманітність класичної страви завдяки додаванню в панірування чогось надзвичайного. Бо кунжут до м’яса птиці пасує ідеально, а з додаванням супер хрусткого Aviko Super Crunch картопля фрі ще краще!
Складники:
AVIKO Super Crunch Skin on (1 упаковка )
2 шматки курячої грудки (приблизно 300 г)
1/3 чайної ложки солі
¼ чайної ложки перцю
1/3 чайної ложки карі
100 г пшеничного борошна
1 яйце вагової категорії С-0
100 г панірувальних сухарів
3 столові ложки насіння білого кунжуту
олія для смаження
1. Духовку розігрій до 220°С (зверху та знизу). На застелене папером для випікання деко виклади картоплю фрі Aviko й запікай 20 хвилин.
2. Курячу грудку розділи на дві відбивні товщиною близько 1 см. Додай солі та перцю.
3. Приготуй паніровку. У першій мисці мука, у другій збите яйце, перемішане з карі, у третій панірувальні сухарі, перемішані з кунжутом.
4. Обидва шматки м'яса обваляй у борошні, намочи в яйці та запаніруй у сухарях.
5. Обсмаж на середньо-гарячій олії до золотавого кольору з обох боків. На останні 5 хвилин постав м'ясо в духовку разом із картоплею фрі.