Курячий гуляш з печерицями та зеленою цибулею, подається з пюре зі шпинату
Aviko Mashed Potato Spinach 750 г
600 г курячої грудки
1 упаковка (450 г) морожених грибів
200 г зеленої цибулі (приблизно 5-6 шт.)
2 столові ложки вершкового масла
200 мл жирних вершків 36%
1/2 склянки білого сухого вина
2 склянки овочевого відвару
оливкова олія extra vergine
кілька гілочок розмарину
сіль і перець
1. Курячу грудку нарізаємо кубиками. Обсмажуємо зелену цибулю на сковороді на вершковому та оливковому маслі. Додаємо курку та обсмажуємо, доки зарум'яниться.
2. Додаємо розморожені та підсушені гриби та ретельно перемішуємо. Все тушкуємо протягом приблизно 5 хвилин. Додаємо вино та випаровуємо спирт.
3. Приправляємо сіллю, перцем та чебрецем. Вливаємо бульйон і тушкуємо протягом 10-15 хвилин.
4. Додаємо вершки й тушкуємо до моменту, коли соус набуде кремової консистенції.
5. Пюре приготувати згідно з інструкцією на упаковці.
На тарілку кладемо 4 столові ложки/порції пюре й кропимо оливковою олією та невеликою кількістю соусу з гуляшу. Гуляш подаємо в окремій мисці поруч із пюре.
Гарна порада:
Смачно? Спробуй цю страву з нашим традиційним пюре (з маслом та молоком) або з морквяним пюре!