Міні-бургери з сиром халумі, кільцями цибулі, гострою сальсою та салатом

Міні-бургери з сиром халумі, кільцями цибулі, гострою сальсою та салатом

Кількість порцій 4
Час приготування 15-20
Фритюрниця
Духовка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

450 г Aviko Onion Rings (кілець цибулі)
8 маленьких булочок
300 г яловичого фаршу
пучок петрушки
сіль і перець
оливкова олія extra vergine
150 г сиру халумі

Соус:
2 печені паприки
50 г петрушки
1 свіжий перець чилі
1 цибулина
кілька листочків свіжої материнки
2 зубчики часнику
110 г оливкової олії extra vergine
10 г медового оцту
2 г кмину
сіль і перець

Салат:
2 салати
сіль і перець
оливкова олія extra vergine
лимон

Onion Rings (кільця цибулі) готуємо відповідно до інформації на упаковці— або у фритюрниці, або в духовці.

Гамбургер:
1. М'ясо перекладаємо в миску та змішуємо з шаткованою петрушкою, приправивши сіллю та перцем.
2. Формуємо вісім міні-бургерів діаметром дещо більшим ніж булочки.
3. Бургери смажимо на сковороді з товстим дном, що не пригоряє.

Халумі:
Сир підсмажуємо на сковорідці.

Салат:
Салат рвемо й приправляємо сіллю, перцем, олією та лимоном.

Соус:
1. Зубчики часнику очищаємо та нарізаємо тонкими скибочками.
2. Перець чилі розрізаємо вздовж, видаляємо насіння й нарізаємо тонкими смужками.
3. Очищену цибулю нарізаємо кільцями.
4. Петрушку миємо, обрізаємо листя й дрібно шаткуємо. Потрібно отримати близько 30 г петрушки.
5. Те саме робимо з листям материнки, якого треба отримати близько 5 г.
6. Усі подрібнені інгредієнти кладемо в чашу блендера, приправляємо сіллю, перцем, кмином, оцтом, оливковою олією та паприкою і перемелюємо у блендері.

Булочки розрізаємо навпіл і злегка підсмажуємо на грилі. Одну сторону підсмаженої на грилі булочки змащуємо соусом, зверху викладаємо сир халумі, бургер, кільця цибулі та накриваємо верхньою половинкою булочки. Подаємо зі свіжим салатом.

Гарна порада:
Використовуй різні булочки - пшеничні, крупнозернисті, крупного помелу або фітнес. Окрім того, будь-який міні-бургер можна з'єднати зубочисткою.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції