Мордочки з картоплі з домашнім кетчупом
2 упаковки картопляних мордочок Aviko LACHEBEKJES
Кетчуп:
500 г томатної пасати
2 червоні цибулини
½ неочищеного яблука
½ склянки яблучного оцту
1 столова ложка коричневого цукру
мускатний горіх, свіжий імбир, солодка паприка
Вустерширський соус
оливкова олія
Мордочки:
Приготуй згідно з рецептом на упаковці.
Кетчуп:
1. Цибулю поріж на маленькі кубики і обсмаж на великій сковорідці з додаванням трьох столових ложок олії.
2. Додай дрібно нарізане яблуко і провари 3-4 хвилини. Потім додай яблучний оцет, тертий імбир за бажанням, мускатний горіх та солодку паприку, кілька крапель вустерширського соусу та дрібку солі.
3. Ретельно перемішай та вари близько 1 години.
4. Зніми кетчуп з вогню, змішай і протри через сито, щоб зробити його рівномірним.
5. Подавай з картопляними мордочками.