Перчена яловичина із салатом з моркви, лайма та коріандру, що подаються з пікантними Pati Parts Tex Mex

Перчена яловичина із салатом з моркви, лайма та коріандру, що подаються з пікантними Pati Parts Tex Mex

Кількість порцій 4
Час приготування 65-90
Фритюрниця
Духовка
Сковорідка
Гострі

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

Aviko PATI PARTS TEX MEX 600 г
800 г яловичини
500 г консервованої червоної та чорної квасолі
400 г томатної м'якоті
150 г солодкої паприки (червоної, жовтої та зеленої)
2 перчики чилі
150 г білої цибулі
1 зубчик часнику
свіже листя коріандру (або зелень петрушки)
30 г зерен кмину
20 г солодкої та пікантної паприки (спеції)
1 столова ложка тростинного цукру
дрібка материнки
оливкова олія extra vergine
сіль і перець
пучок коріандру
кілька морквин

1. М'ясо нарізаємо дрібними кубиками.
2. Солодкий перець та цибулю нарізаємо великими шматками.
3. У глибокій каструлі розігріваємо 2-3 столові ложки оливкової олії разом із часником. Щойно часник підрум'яниться, додаємо нарізані овочі. Обсмажуємо протягом кількох хвилин на сильному вогні. Додаємо половину спецій та помішуємо, щоб спеції не пригоріли.
4. Потім додаємо м'ясо та інші трави, столову ложку солі й ретельно перемішуємо. Прикриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо.
5. Через 20 хвилин додаємо помідорну м'якоть, цукор і материнку. Перемішуємо й продовжуємо тушкувати близько 1 години 15 хвилин на малому вогні, помішуючи час від часу.
6. Додаємо квасолю, акуратно перемішуємо, за необхідності солимо і тушкуємо ще 20 хвилин.
7. Каструлю знімаємо з вогню і залишаємо остигати на декілька хвилин.
8. Шаткуємо коріандр і посипаємо готову страву.
9. Aviko PATI PARTS TEX MEX готуємо згідно з інструкцією на упаковці.
10. Морквини миємо, чистимо й нарізаємо довгими, широкими, але тонкими смужками (можна використовувати шкребок для овочів).

Викладаємо в миску й кропимо лимонним соком, оливковою олією, цукром і спеціями. Перемішуємо.

Подаємо в окремих мисках: в одній – порцію підсоленої картоплі шматочками, в іншій – порцію перчиної яловичини, у третій – порцію морквяного салату. Прикрашаємо листочками коріандру.

Гарна порада:
Спробуйте варіант цієї страви з традиційною картоплею шматочками (Pati Parts) або варіант з часником (Pati Parts Garlic). Замість яловичини також можна використовувати курячий або індичий фарш.

Інші ідеї

Продуктові пропозиції