Шашлик із кілець цибулі, подаванийз кунжутом, кисло-солодким соусом та свіжою зеленою цибулею
450 г Aviko Onion Rings (цибулинних кілець)
дерев'яні шпажки для шашлику
Соус кисло-солодкий:
8 столових ложок томатної пасти
2 столові ложки кукурудзяного борошна
1 склянка цукру
1 склянка білого винного оцту (або медового оцту)
2 склянки води
Для прикрашання:
жменя смаженого білого і чорного насіння кунжуту
зелена цибуля
кілька помідорів чері
Onion Rings (кільця цибулі) готуємо відповідно до інформації на упаковці — або у фритюрниці, або в духовці.
Соус:
1. Кукурудзяне борошно розводимо у воді.
2. У каструлю додаємо томатну пасту, оцет та воду з борошном.
3. Безперервно помішуючи, готуємо соус протягом 7-10 хвилин.
Кільця цибулі (3-4 штуки) надіваємо на шпажки, обмочуємо в соус й посипаємо кунжутом і подрібненою зеленою цибулею. Прикрашаємо порізаними на половинуи помідорами чері. Заправляємо на смак сіллю та перцем.
Гарна порада:
Шпажки, перед нанизуванням на них кілець цибулі, можна покласти на декілька хвилин у холодну воду — легше надягатимуться кільця :). Подібним способом можна приготувати шашлик з цибулинних кілець і наших міні оладок Rösti — буде ще цікавіше :)