Шашлик із кілець цибулі, подаванийз кунжутом, кисло-солодким соусом та свіжою зеленою цибулею

Шашлик із кілець цибулі, подаванийз кунжутом, кисло-солодким соусом та свіжою зеленою цибулею

Кількість порцій 4
Час приготування 15-20
Фритюрниця
Духовка
Веганські
Вегетаріанські

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

450 г Aviko Onion Rings (цибулинних кілець)
дерев'яні шпажки для шашлику

Соус кисло-солодкий:
8 столових ложок томатної пасти
2 столові ложки кукурудзяного борошна
1 склянка цукру
1 склянка білого винного оцту (або медового оцту)
2 склянки води

Для прикрашання:
жменя смаженого білого і чорного насіння кунжуту
зелена цибуля
кілька помідорів чері

Onion Rings (кільця цибулі) готуємо відповідно до інформації на упаковці — або у фритюрниці, або в духовці.

Соус:
1. Кукурудзяне борошно розводимо у воді.
2. У каструлю додаємо томатну пасту, оцет та воду з борошном.
3. Безперервно помішуючи, готуємо соус протягом 7-10 хвилин.

Кільця цибулі (3-4 штуки) надіваємо на шпажки, обмочуємо в соус й посипаємо кунжутом і подрібненою зеленою цибулею. Прикрашаємо порізаними на половинуи помідорами чері. Заправляємо на смак сіллю та перцем.

Гарна порада:
Шпажки, перед нанизуванням на них кілець цибулі, можна покласти на декілька хвилин у холодну воду — легше надягатимуться кільця :). Подібним способом можна приготувати шашлик з цибулинних кілець і наших міні оладок Rösti — буде ще цікавіше :)

Інші ідеї

Продуктові пропозиції