Яловичий фахітос із цибулею, солодким перцем, сметаною та тонкою картоплею фрі

Яловичий фахітос із цибулею, солодким перцем, сметаною та тонкою картоплею фрі

Кількість порцій 2-4
Час приготування 15-25
Фритюрниця
Духовка

Основний необхідний інгредієнт

Інгредієнти

1 упаковка картоплі фрі Aviko Super Crunch Julienne
700 г яловичини
1 жовта паприка
1 червона паприка
1 зелена паприка
1 цибулина
оливкова олія extra vergine
сіль і перець
1 лимон
1 чайна ложка порошку солодкої паприки
1 чайна ложка порошку чилі
петрушка дрібно нашаткована
кмин
1 склянка пива
8 тортилій
кисла сметана

1. М'ясо нарізаємо тонкими смужками та перекладаємо в миску.
2. В окремій мисці готуємо маринад. Поєднуємо лимонний сік та цедру, пиво, кмин, порошок чилі, солодкий перець, сіль та трохи оливкової олії. Ретельно перемішуємо, заливаємо м'ясо, накриваємо харчовою плівкою та ставимо в холодильник на 2 години.
3. Паприку миємо та нарізаємо смужками. Цибулю нарізаємо кільцями.
4. На сковорідці розігріваємо оливкову олію й обсмажуємо на ній цибулю та паприку, час від часу помішуючи, до м'якості. Додаємо м'ясо та обсмажуємо його на середньому вогні кілька хвилин. Приправляємо сіллю.
5. Картоплю фрі Super Crunch Julienne готуємо згідно з інструкцією на упаковці.
6. Подавати у варіанті "ДІЙ", тобто у власній композиції "зроби сам" або "скатати кожен може" :) — окрема миска з начинкою, окремі тортилії, миска з кремом та тарілка з картоплею фрі.

Гарна порада:
Тортилії перед подачею можна злегка покропити водою та підігріти в духовці. Не забудьте подати серветки й посолити картоплю фрі :)

Інші ідеї

Продуктові пропозиції