![](https://aviko.ua/system/cache/img/tydzien-z-gotowaniem-ua-big-05-4obu43j4jok0.png)
![Запечена свиняча рулька з квашеною капустою та картоплею фрі Mama's Fries](https://aviko.ua/system/cache/img/1640x760country-cooking-pure-and-rustic-fries-geroosterde-eisbein-2a-550ahd8cggh0.jpg)
Запечена свиняча рулька з квашеною капустою та картоплею фрі Mama's Fries
![Кількість порцій Кількість порцій](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Час приготування Час приготування](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Фритюрниця Фритюрниця](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Духовка Духовка](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Airfryer Airfryer](https://aviko.ua/system/themes/aviko/img/icons/airfyryer.png)
Aviko MAMA'S FRIES
Запечена свиняча рулька:
5 свинячих рульок (300-400 г/шт.), 500 мл води, 15 г свіжого дрібно нашаткованого часнику, половинка лимона, 5 г розмарину, 3 г свіжозмеленого чорного перцю, 50 г крупної морської солі, 125 мл пива, 8 столових ложок борошна, 25 г меду
Салат із квашеної капусти:
500 г квашеної капусти, 125 г проціджених чорних оливок, 125 г підсмаженої на грилі та нарізаної смужками червоної паприки, 5 г грубо тертого сиру пармезан, 12 мл оливкової олії, 12 мл меду, сіль та перець
1. Змішай часник, лимон, розмарин, перець та сіль у великій мисці або каструлі.
2. Поклади свинину в маринад і долий водою, щоб накрити кісточки. Маринуй у прохолодному місці всю ніч.
3. Витягни м'ясо з маринаду і розташуйте в попередньо нагрітій (160-180°C) духовці та запікай протягом 1-1,5 години.
4. Змішай пиво з пшеницею та медом у мисці.
5. Збільш температуру в духовці до 225°C і випікай 20-30 хвилин до хрусткої скоринки та підсмажування. Поливай м'ясо пивною сумішшю декілька разів під час смаження.
6. Змішай квашену капусту з оливками, перцем, сиром пармезан, оливковою олією та медом.
7. Приготуй картоплю фрі Mama's Fries згідно з інструкціями на упаковці.
8. Розташуйте картоплю фрі зі свинячою рулькою і капустою на довгастій тарілці, прикрась і приправ свіжою зеленню.